Een nieuwe website! 

Lieve allemaal,

Ik was een tijdje weg, maar ik ben er weer hoor. Zoals velen van jullie weten, ben ik er een tijdje tussenuit geweest. in 2015 trad ik voor het laatst op. daarna ging ik met zwangerschapsverlof. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten, kwam Rico ter wereld met een aantal zeer ernstige aangeboren afwijkingen. Daardoor was er gewoon even geen ruimte om te focussen op het maken van muziek. Ik had er zelfs even helemaal geen zin in. Vreemd, zou je denken, want muziek is áltijd mijn uitlaatklep geweest. Toch voelde ik het gewoon even niet meer. Maar naarmate de situatie van Rico steeds stabieler werd, ging het weer kriebelen. Tja, als het zingen nu eenmaal ik je bloed zit... Nou, hallo! ik ben er dus weer. Begin dit jaar deed ik mee met "Topper gezocht" op SBS6. Een mooie kans om het publiek te laten zien, dat ik er weer ben! De boekingen komen weer binnen! Ondertussen probeer ik de laatste kilo`s kwijt te raken en voel ik me fitter en energieker dan ooit! 

Daarnaast zijn we op dit moment druk aan het schrijven en plannen aan het maken voor de komende tijd. Ik merk dat ik de afgelopen jaren altijd "hurry up" wilde wat betreft de muziek, maar ik heb daar geen zin meer in. Het uitbrengen van zoveel mogelijk singles, etc. Ik ga mij de komende tijd focussen op het blijven werken en verbeteren van en aan mezelf, optredens en het uitbrengen van mooie liedjes! Dat is het mooie wat de afgelopen 2 á 3 jaar mij gebracht heeft; Ik maak me gewoon niet meer zo druk om zaken of mensen, die er voor mij niet (meer) toe doen. Ik zet in op dat wat míj aanspreekt en ik laat mij daarbij niet meer leiden door de meningen en gedachten van anderen, als ik die mening of gedachte niet deel. Kortom; "take it easy" en een gezonde dosis schijt. Niet dat ik opeens een heel opstandige Dorette ben geworden hoor! ;-) Laten we het "Ik ben meer ontspannen" noemen. Ik koester wat ik wél heb en niet meer wat ik niet heb en wel zou willen hebben. Echt, ik kan het iedereen aanraden! ;-) *sprak de heelmeester* Gewoon hard werken om je doelen te behalen, af en toe je doelen bijstellen en teleurstellingen incasseren. Kroontje weer recht en door!


Anyway, Dorette 2.0 en dus een 2.0 website! Welkom iedereen! Ik ga proberen om jullie met enige regelmaat op de hoogte te houden van alle (nieuwe) ontwikkelingen en dat wat mij persoonlijk bezig houdt. 

Ik kan jullie alvast vertellen dat er volgende week een leuke actie aankomt! Houdt deze website en mijn social media in de gaten!


Veel liefs, Dorette 


Opbellen